top of page
  • Skribentens bildTor

Passar vi ihop

Jag har fått kontakt med en man på en nätdejtingsida. Vi har en fin dialog och det känns spännande. Vi har inte träffats fysiskt än men pratar om det. Jag har egentligen inga bra erfarenheter av nätdejting och känner ett visst motstånd. Också pga att jag inte varit singel så länge efter en uppslitande separation... Kan ni se något om det skulle kunna funka mellan oss? Hur ser "prognosen" ut så att säga? Tack på förhand!

Undrande

Svar: Tack för att du skickade med bådas födelseuppgifter – det gör relationsmatchningen så mycket lättare. Inledningsvis så är det stora problemet med nätdejting (även om den är ärlig, uppriktig och alla parter verkligen vill framstå som sig själva) att det är intellekten som möts (alltså Merkurius och inte Solen som avgör hur man trivs ihop) när man sedan ses strular det till sig för då är det Solarna som ska mötas och det är inte riktigt samma sak.

Med det som ingångsvärde så kommer ett första fysiskt möte inte att börja i riktigt samma andra som era nätmöten har varit i. Han kommer se på dig ganska mycket som du är medan du kommer att undra vad mer han ”döljer”. I verkligheten så är han faktiskt väldigt mycket som sig själv men det du har mött är hans humor, hans språk i skrift och hans personlighet när han har tid att filtrera och tänka efter.

I verkligheten är han faktiskt mer känslomässig och söker en större närhet än han gör via nätet.

Ni är faktiskt en oväntat bra matchning och han är (skulle jag verkligen tro eftersom hans horoskop är oväntat spretigt) inte alls lik ditt ex.

Huruvida ni är ett stabilt långsiktigt par är lite svårt att säga eftersom det faktiskt beror på i vilken ordning ni upptäcker sidor hos varandra och hur mycket det då kittlar eller irriterar. För ni är verkligen inte lika. Du är en utpräglad skorpion med den blandning av försiktighet och explosivitet som bara skorpionen har medan han har en Fisks ömma hjärta, en pragmatisk syn på känsloutspel (pojkar gråter inte mm, mm) (Månen i Oxen), en fantasifullhet som lockar och en avslappnad relation till sanningen.

Ser jag till alla de band (positiva och negativa) som finns mellan era horoskop skulle jag vilja ge följande råd:

Testa!

Det kommer skaka om dig, det kommer få dig att känna dig levande och åtråvärd och det kommer hjälpa dig att ta nästa steg i din utveckling.

Finns det kemi mellan er – Oh JA

Kommer du bli besviken – Det finns en liten risk.

Kommer det hålla – Går allt helt rätt så finns chansen men i ärlighetens namn, troligen inte mer än något år.

Men det finns stort hopp om riktiga känslor och inte minst en rätt rejäl passion.

Priset kan bli lite hjärtesorg men är du beredd på det innan överväger möjligheterna och den direkta utdelningen så finns det stora fördelar med att testa

47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page