top of page
  • Skribentens bildTor

Oväntade känslor

Innan jag började på en skolan lovade jag mig själv att inte bli kär i någon, men en dag dök det upp en tjej med en... Irriterande... men ändå gullig skratt upp i klassen... Och så föll jag för henne... Jag vet ej åt vilket håll situationen mellan oss kommer utvecklas men hoppas att den här tjejen kommer vara någon som jag kommer kunna dela livet med. "Ha hon en romantisk känsla för mig?"

Phon MSvar: Hon har lätt att känna och nära till förälskelse och det finns gnistor mellan er.

Ni är dock i en miljö där många saker händer och människor påverkar varandra på olika sätt varje dag.

Det gör att känslor om än aldrig så äkta inte alltid följer de vägar man förväntar sig.

Ni kommer ha något men det rinner ut i sanden just nu. Dock är det värt att satsa på för det leder till att ni får en ny möjlighet om ett eller två år. Som sagt många saker kommer att hända men det finns en möjlig framtid för er.

68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page