top of page
  • Skribentens bildTor

Otrogen eller ej?

Misstänker stark att min sambo var otrogen mot mig för ca 7-10 veckor sen. Skulle verkligen behöva få veta!

frimodig


Misstanken väcker frågor om vad du innerst inne vill - lyssna till dem innan sanningen uppenbaras.

Svar: Som du troligen vet spår vi inte andra personer än den som frågar men om jag ställer frågan om dig blir det lättare – dock blir svaret tyvärr troligen mer tvetydigt.

Vi testar med min brutalt raka Afrikanska Tarot:

Vill du att han ska vara trogen? Du är styrkan i ditt liv och ditt förhållande. Misstanken är din och valet du står inför ändras inte av vad som hänt eller inte hänt. Det kommer en omvälvning och en nystart vare sig och den handlar om vad du behöver, inte om vad din partner gjort.

Oväntat svar – kort tolkning: Korten säger att vare sig din misstanke är grundad eller inte hände något som skakade ditt förtroende för honom. Om du behöver bevis finns de nära dig men är det händelsen i sig eller den person du ser bredvid dig nu när du har misstankar som egentligen upprör.

Kort sagt – om du ser at det SKA vara ni behöver din partner bygga upp ditt förtroende för hen vare sig något hänt eller inte och om du känner att det du egentligen är ute efter är ett skäl att avsluta relationen och att en otrohet är ”tillräckligt” så behöver du inte bevis – du behöver modet att säga att du vill bryta upp oavsett.

Dock vill jag här tillägga att Tarotlägget avslutas med 2 bägare omvänt vilket står för ”förblindande förälskelse” direkt under ”Styrka” vilket varnar för drastiska handlingar. Fatta inga avgörande beslut när du är uppslukad av känslor vare sig du får reda på att han varit otrogen eller lättnaden att han inte varit det. Sanningen kommer fram snart men det du egentligen vill ha ut av livet känner du inom dig redan nu när du misstänker men inte vet.

58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page