top of page

Osams om framtiden


Mitt äktenskap har varit långt och ganska lyckligt ändå. Klart vi har haft en och annan kris men mest har det varit bra. Nu börjar jag märka att vi är oense om vad vi ska göra med våra gyllene år. Jag har sett ett hus på landet framför mig, så vi kan ta långa sköna skogspromenader med hunden och njuta av ett lägre tempo. Kanske inte med en gång men absolut när det är dags att gå i pension så småningom. Han däremot pratar om att flytta till en mer central lägenhet så det är närmare till bra uteställen, och sen resa mer. Löser detta sig eller är vi faktiskt på väg att glida ifrån varandra?

"Orolig"


Svar: Det finns egentligen bara ett problem här och det är huset. Din man ser hus som något ganska arbetskrävande och han skulle vilja slippa ha det ansvaret. I övrigt tror jag att ni är mer ense än det låter. Kanske kan en naturnära lägenhet i ett lugnt område vara ett alternativ? Korten säger inget om svåra konflikter eller uppbrott så jag tror att ni på ett eller annat sätt hittar en bra medelväg.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page