top of page
  • Skribentens bildTor

När träffar jag kärleken?

Hej hej När och hur träffar jag min framtida kärlek?

"AE"


Du träffar troligen kärleken online

Svar: Hej det får bli korten som svarar och de säger lite olika saker.

Craft (min Lenormandlek) säger Du kommer träffa kärleken via korrespondens (läs nätet) Det kommer ske via ett forum som inte är en dejtingsite utan via en grupp med ett speciellt intresse. Det är något du redan vet vem det är och det är en händelse som kommer leda till att ni börjar prata med varandraprivat. Känslor uppstår innan ni träffas och det kommer ske under sommaren.

Morigana (min tarot) säger: Kärleken kommer till dig, du behöver inte leta aktivt efter den. Den kommer till ditt hjärta före den blommar ut mellan er (brukar översätta till att du blir förälskad innan det leder till en relation) Förälskelsen växter till något större när sommaren går mot höst.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page