top of page

När tar det slut?


När bryter min arbetskamrat och hans särbo sitt förhållande?

"Kakan"


Svar: Det här är en sådan där fråga som mina tarotlekar säger blankt nej till att svara på. De tillåter inte att man ställer frågor som har med andras beslut och andras framtid att göra.


Horoskop däremot är på sätt och vis opersonliga. Ett horoskop är som en mängd stigar genom en skog - det är fortfarande du som bestämmer vilka vägar du ska ta, det ditt horoskop bidrar med är vilka vägar som blir lätta för dig och vilka som blir svåra, och hur mycket viljestyrka det kommer att krävas för att du ska nå dit du vill. Därför går det bra att titta på andras horoskop men till slut blir det alltid horoskopens ägare som fattar sina egna beslut. Svaren blir också väldigt generella om födelsetid och - plats saknas. Som i det här fallet.

Med utgångspunkt bara från födelsedatum så kan jag säga att det här paret borde få en toppensommar, särskilt högsommaren ser fin ut. Men för relationer som har problem så innebär positiva stjärnor ofta lite av ett "make it or break it"-läge. Kort sagt, om förhållandet redan sjunger på sista versen så är det oftare de bra dagarna än de dåliga som blir strået som knäcker åsnans rygg. Det är för att bra dagar som borde ha varit romantiska mycket riktigt väcker tankar som "Åh vad romantiskt det här kunde ha varit om bara X inte hade varit en sådan drummel. Jag önskar att jag vore med någon annan istället".

Så om relationen är på väg att ta slut redan så blir saken troligen avgjord under sommaren. Men - igen - horoskop ger bara förutsättningar, och när det kommer till kritan blir det din kollega och hans särbo som väljer väg.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page