top of page
  • Skribentens bildTor

När kommer kärleken?

Fråga Tor och Hanna: Jag heter ---. och jag skulle väldigt gärna vilja veta när jag träffar Honom, mannen i mitt liv. Jag bara går och längtar, men ändå så kan jag känna att jag inte är riktigt beredd, tänker ibland att jag kanske bara låtit Honom passera utan att jag ens har lagt märke till honom. När kommer Han??

B KiddoSvar: Det är svårt att använda astrologin för att fastställa exakta tidpunkter när man inte har alla uppgifter (i ditt fall födelseplats och exakt tid). Generellt sett har du tur i kärlek under de perioder som gynnar Fiskarnas tecken eftersom du har Solen, Venus och Mars i Fiskarna. Lyckosamma perioder för just dig under året är främst 5-16/8 och 20/11-1/12. Men det behöver ju inte betyda att Drömprinsen dyker upp just då. Mina tarotkort säger att du troligen har några kortare förälskelser framför dig innan det är dags för den Stora. Och riktigt beredd på sitt livs stora passion, det tror jag aldrig att man blir. Hur som helst, kortens råd till dig är att skynda långsamt. Kärleken kommer att komma in i ditt liv vid ett tillfälle då du inte väntar dig det och antagligen börjar du med att snäsa av honom. Men det är ännu en tid innan detta händer, du har en del andra saker du kommer att uppleva innan dess - bl a en längre resa.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla