top of page

När blir det bättre?

När kommer jag och min man få barn? Och när kommer det bli bättre i vårt liv?

"G"


Svar: Tarotkorten är oftast inte så bra på exakta tidsangivelser, de säger oftast saker som "snart" eller "längre fram" snarare än "i november nästa år". Nu säger mina kort att du har gott om tid på dig att få barn och när första kommer är inte spikat ... det verkar inte finnas några hinder i vägen annat än möjligen stress. Så det handlar förmodligen om rätt så kort tid om ni fortsätter försöka, två år kanske, kanske lite längre eller lite kortare.

Taroten säger att ditt första barn troligen blir ett vinterbarn alltså föds någonstans december-februari. Vilket automatiskt gör att de månader då det är lite troligare att du blir med barn är mars-maj.


När ert liv blir bättre ser lite knepigare ut att svara på. Hopp finns och en positiv förändring kan komma hastigt, kanske redan om ett par månader. Men det ser ut som om det finns många okända faktorer. Framtiden är ibland väldigt bestämd i förväg och ibland inte. I ert fall ser det ut som om det finns väldigt många val och händelser som kan påverka hur det går. Taroten säger att ni är bra på att hitta möjligheter och om ni fortsätter tro på att det finns lösningar så kommer det antagligen också att dyka upp lösningar. Men jag kan inte säga så mycket mer eftersom det verkar som om hela situationen fortfarande skiftar åt olika håll och är allt annat än avgjord. Det ser också lite grand ut som om det hänger mer på vad din man gör än på vad du gör, men jag ser inga detaljer.20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page