top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Mitt ex i mina drömmar

Fråga: hej! Jag drömde i natt att jag låg och flöt i en swimmingpool. Jag vet inte om jag var utomhus eller inomhus. Jag blundade. Jag vet inte om jag hade ett bälte fastbundet vid mig eller om jag bara höll i det men min förra pojkvän drog omkring med mig i det här bältet, sakta medan jag flöt och blundade. Vi pratade inte så mycket tror jag, men jag kände mig mycket lugn och trygg. Efter ett tag sa han - det är drygt ett år sen din pappa dog nu... (vilket är sant) Sen kommer jag inte ihåg mer. Varför drömmer jag ofta om mitt ex? Symboliserar han sig själv eller nåt annat? Jättetacksam för svar!


Ditt ex representerar tiden då han var mer än så

Svar: Han symboliserar den tidsperioden av ditt liv. Nu har du andra åtaganden och andra ansvar och även om det är någons som du trivs med så gör det att du har större krav på dig nu. På gott och ont gör det att ditt liv nu går att jämföra med det du hade tidigare. Att du drömmer om honom ofta och i olika sammanhang tyder på att du inte riktigt är tillfreds med den du blivit. Det betyder inte att du nödvändigtvis ska ändra på något men du bör tänka igenom vad som stressar dig och framför allt vad som var roligare och bättre förr. Du ska inte försöka återskapa det som var för då står du bara ensam och sårad efteråt men det kan finnas sätt att göra de sakerna till en del av det liv du för nu.

Just den här drömmen i sitt lugn och sin harmoni handlar om acceptans av den förlust som du haft. Att det är ditt ex som leder dig igenom det beror på att han var en del av det liv du hade medan din far levde och det gör att den här drömmen inte riktigt hänger ihop med de andra där han är inblandad och det betyder verkligen inte att ni är menade för varandra - men det visste du redan

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page