top of page
  • Skribentens bildTor

Leta efter romans hellre än kärlek just nu!

Hej. Jag har haft flera jobbiga relationer men känner att jag har mycket kärlek att ge och man vill ju inte vara ensam resten av livet, jag undrar om och när jag kommer att träffa den rätte? Känns som att jag är redo att släppa in någon i livet igen. Mvh

JEKSvar: Du är definitivt redo och det är läge att börja leta efter en kärlekspartner men den rätte kan dröja lite (fram till slutet av sommaren ungefär) Dock finns det en hel del möjligheter till flirt och roligt umgänge innan dess och det är inget du behöver vara rädd för. Se det mer som en guldkant på din vardag än början på en varaktig relation för just nu har du större glädje av att hitta kärleken i dig än att ge den till någon annan.

”Den rätta” kommer och troligen redan i år men just nu kan du ha det betydligt roligare om du söker ”den lätta”

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page