top of page
  • Skribentens bildTor

Leder det här någonstans?

Hej! När träffar jag kärleken och i vem? Dejtat en del men känns som om jag aldrig får till det.... Längtar efter någon att dela allt med. Är hopplöst förälskad men hittills har det varit på och av med honom. Nu har det varit av väldigt länge och jag kanske borde ge upp hoppet om han och mig helt? Varma kramar

SWSvar: Jag förstår varför du har svårt att släppa honom för ni passar verkligen bra ihop. Inte perfekt utan precis så bra att du kan se er växa ihop tillsammans och bli ett fantastiskt par ju mer ni lär känna varandra. Dessutom bör attraktionen vara ömsesidig eftersom han har lika många och lika starka band till dig som du till honom. Astrologiskt bör du ge honom en chans till och återknyta kontakten nu under sommaren. Jag förstår att det är jobbigt eftersom du är på väg ut ur årets mest hjärtstyrda fas och in mot en där du behöver aktivitet och att ta tag i saker direkt och se resultat. Men han går mot att sluta tänka på saker han måste avsluta och lyckas med (ett av skälen till att han inte har varit särskilt intresserad har inget alls att göra med dig utan är annat som verkligen har oroat honom och tagit upp hans tid) till en period där hjärtat styr. Så precis nu och framför allt om ett par veckor när du är redo att ge upp och gå vidare kommer hans hjärta och känslomässiga behov i centrum.

För och nackdelen med det är att du kan sätta en definitiv tidsgräns på det här förhållandet. OM det ska bli ni kommer det att ha hänt innan den 22/8. Tar det längre tid än så är det bättre att du går vidare och söker en kärlek som förtjänar dig.

Nu är detta på sätt och vis lite teoretiskt eftersom Korten (beså Morigana och Craft) skvallrar om att det finns ett djupt, givande och troligen livslångt förhållande framför dig rätt snart (max två år troligen mycket tidigare) min förhoppning är att det är denna person men om inte så väntar kärleken på dig i alla fall.

Jo en sak till – du är på väg in i en period av mer energi och i viss mån otålighet – se till att hålla dig aktiv. Träna, fixa hemma, dra igång något projekt eller annat som kräver fysisk aktivitet och koncentration. Med din mängd go behöver du utlopp annars kommer du bli arg och frustrerad över att du bara kastar bort tid.

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page