top of page
  • Skribentens bildTor

Löser du en bitt löser sig resten

Kommer någonting någon gång ordna sig? kommer jag och min sambo fortsätta ihop? kommer mitt barn bli så pass pigg att hen snart kan flytta hem? kommer jag lyckas sluta spela upp mina pengar, allt känns ganska svart just nu

Birgitta


Livspusslet fungerar inte alls men löser du hörnbitarna - ditt spelande - så faller resten på plats

Svar: Ja saker kommer ordna sig men inte allt och inte allt på en gång och det finns steg du själv kan ta som gör att förändringen kommer snabbare.

Det största och nödvändigaste vilket samtidigt både är det enklaste och svåraste på samma gång är att sluta spela. Det är inget du kan klar själv men det finns lyckligtvis hjälp att få och att ta steget att söka upp en bra stödgrupp är det snabbaste och bästa val du kan göra. Det finns många som erbjuder stöd men det bästa första steget är att leta via den vanliga omsorgen.

Det finns hjälp att få via:

När du är på rätt väg där kommer ditt självförtroende att växa och i och med det kommer dina bekymmer hemmavid att bli klarare och samtalen med din sambo mer givande. Om ni fortsätter tillsammans beror på många saker men den första och viktigaste är att du blir fri från ditt beroende.

Jag kan inte spå ditt barn utan hens tillstånd men jag kan spå dig och du har en återförening med en närstående i en ganska snar framtid. SÅ troligen kommer ditt barn hem och allra troligast före sommaren.

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page