top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer jag bli mamma

Jag är en ganska glad tjej som nyss har fått ett nytt jobb. Min stora sorg och stress är dock att jag verkar ha svårt för att bli gravid. Min sambo och jag har försökt i över ett år nu. Min personlighet är tyvärr sådan att jag har lätt för att "hänga mig" fast vid problem tills de är lösta, vilket kanske delvis beror på en konjunktion mellan Solen och Pluto. Är själv intresserad av astrologi och att ställa horoskop. Kan ni se om det blir några barn och vad jag kan göra för att bli gravid snart?

"lemuren"


Photo by Alicia Petresc on Unsplash
Det är en rätt lång väg för er men det finns hopp

Svar: Inte bara har du en konjunktion, du har ett stellum eftersom mitt emellan Pluto och Solen finns Uranus vilket än mer förstärker de drag du själv beskrivit. När det kommer till barn så säger horoskopet en dotter och en son, tyvärr ligger dottern i ditt förflutna så troligen blir det bara ett barn och möjligen inte ens det.


Lyckligtvis finns det en del konkreta saker att gör och i ditt fall är det, som du själv säger, viktigt vad du fokuserar på. Därför bör du vända tankarna till ett barn som konkret är "ditt" istället för att hänga upp dig på varför du inte blir med barn. Mitt förslag är att ni börjar arbeta för en adoption samtidigt som ni fortsätter försöka bli med barn. På det sättet är ni garanterade ett föräldraskap och i ditt fall gör det att chansen att du dessutom blir med barn ökar betydligt (Vedisk astrologi: Neptunus före Mars / först framgång sedan belöning). Ditt horoskop säger att du du inte har så många chanser kvar att bli med barn men att du troligen blir mamma om 4 år. Så chanserna att du får både din son och din dotter är inte så dåliga men det kräver, som sagt att prioriteringen flyttar till att ha barn från att få dem. Lycka till:

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page