top of page
  • Skribentens bildTor

Kan ni se om någon allvarlig sjukdom hotar?


Hur ser det ut med privatlivet/hemmaplan för min del framöver? Och: kan ni se om man riskerar att drabbas av t ex allvarliga sjukdomar?

"SoL"


Svar: Låt mig börja med sista biten av frågan. Om tarotkorten ser en framtida sjukdom eller olycka som man kan undvika, då brukar de säga till. I övrigt har vi inget emot allmänna hälsofrågor men vi försöker styra undan klienter från att fråga till exempel "kommer jag att få cancer" eftersom vi upplever att vårt svar (oavsett vilket svar det är) inte ger någon större trygghet, kan skapa oro, och - värst av allt - kan leda till att klienten inte går till doktorn och gör en hälsokoll. Det sista vi vill är att orsaka att någon, som borde vända sig till sjukvården, inte gör det. Det här gäller i synnerhet runt sjukdomar som blir lättare och lättare att kolla efter med hjälp av prover. Det här innebär också att du tryggt kan lita på att OM vi ser någon allvarlig sjukdom i din framtid så kommer vi att påpeka att du bör hålla ett öga på detta genom att regelbundet kolla saken med din läkare.


Ditt privatliv den närmaste tiden: Jag tog mig friheten att titta på de kommande veckorna snarare än ett längre perspektiv, eftersom det händer så mycket runt dig just nu att bilden blir osäker och suddig i det längre perspektivet. Och det är fredag kväll, och jag är trött - så att tolka den där suddiga bilden kan leda till feltolkningar.


Följande dök upp: Ett möte med en god vän (eller ett lojalt husdjur, alternativt) blir inställt. Det är överraskande och trist men egentligen ingen katastrof. Ditt kärleksliv befinner sig i rörelse, det ser ut som om du väntar på ett besked eller ett beslut av något slag. Det kan också vara att din partner är för upptagen och bokstavligt talat inte är där du är. Dina intressen ser ut att vara ovanligt givande den närmaste tiden. Mycket utomhusaktiviteter och mycket tur, kanske något som ger en oväntad inkomst eller någon annan fördel som du inte räknat med. Något större evenemang är också i faggorna, kanske något sportigt, en marknad, en mässa - något sådant. Familjelivet är det inget större fel på men det befinner sig i bakgrunden, det är så många i familjen som är upptagna av egna saker eller kanske bortresta. Så relativt konfliktfritt men det är också rätt ont om gemenskap.13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page