top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kan midsommarmagin återuppstå?

Jag har en fundering som jag burit på i många år.. När jag var 21 år var jag på en danstillställning ute ”på landet” Det var midsommar och jag träffade en kille som jag fick för mig var min själsfrände. Vi ”sögs” ihop bara så där och kunde inte släppa varandra under hela kvällen. Ja vi kom ifrån varandra vid stängning...

Min fråga är egentligen om våra vägar kommer att mötas igen eller ska det inte bli ”vi” i detta liv? Tänker mycket på honom fast det gått så många år och har en förhoppning att vi ska ses igen. Men kommer jag att känna igen honom? Och han mig??


Timing är mycket viktigt när det gäller att få gamla flammor att återtändas

Svar: Ja ni kommer känna igen varandra när och om ni möts och det kommer finnas en gnista mellan er. Men den magin som fanns/finns emellan er kommer att ha svårt att övervinna de liv ni levt sedan dess.

Era livssituationer är andra, era behov och drömmar har förändrats och det gör att ni behöver mötas på exakt samma korsväg vid exakt rätt ögonblick i livet för att ni ska ha en chans att återknyta till det ögonblick ni delade.

Då jag inte har hans födelsedata kan jag inte säga exakt när det mötet borde ske men i ditt fall står stjärnorna rätt först våren 2024.

Det är en lång tid dit men hellre rätt ögonblick som leder till rätt resultat än fel ögonblick och allt som kommer av ert möte är en ljummen vänskap.

Dock - skulle du möta honom innan dess kan det vara en bra sak eftersom ni kommer påminna er om varandra. Ta det lugnt i det läget och se var det leder. Så länge du inte kastar dig in i ett förhållande du inte är redo för är tiden din vän.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page