top of page
  • Skribentens bildTor

Kan jag hitta kärleken?

Jag är en Fisktjej som söker lycka i livet. Jag jobbar nu, har bra vänner och är ganska nöjd med livet i stort. Men enda problemet är att jag är ensam. Jag har varit kär i ett flertal killar och stundtals trott att jag har hittat den rätte men inte. Jag har svårt att ta kontakt med killar och det kan ju bero på att jag har dåligt självförtroende. Hur ska jag göra ?? Jag vill så gärna ha barn, men om jag är för feg, så kommer jag att aldrig att få några barn. Finns det nån där ute för mig ?? Och hur ska jag hitta honom ? Jag har även sökt till universitet till hösten, hur blir det ?? Blir det nån flytt ??

"Sorgsen Fisktjej"


Svar: Jag önskar att jag hade haft din födelsetid så att jag hade kunnat titta på ditt horoskop mer i detalj. Med utgångspunkt från din födelsedag kan jag säga att Fiskar ganska ofta är blyga, och att du dessutom slits lite mellan Venus i Stenbocken (en vilja att ingå i långsiktiga och konstruktiva förhållanden) och Månen i Skytten (rädsla för att vara känslomässigt beroende). Med den kombinationen kan det vara lite knepigt att hitta den rätte.

Du vet ju själv vad du vill ha - familj och barn. Därmed är problemet halvvägs löst. Det gäller bara att du hittar rätt person och vågar ge honom en chans. Du är mycket ung så det är inte förskräckligt bråttom heller. Korten rekommenderar att du skjuter kärleken åt sidan en stund för att ägna dig åt dig själv och din karriär. Längre fram kommer andra möjligheter vad gäller kärleken, du kommer att möta din tvillingsjäl. Men titta noga, för du möter honom under omständigheter som verkligen inte är gynnsamma för honom. Ni kommer att bilda familj och få åtminstone två barn, en pojke först och sedan en flicka. Så du förblir inte ensam.

Vad gäller dina studier ser det ut att bli trassligt ekonomiskt framöver. Jag tror inte hösten blir riktigt som du tänkt dig, tyvärr. Men om du kommer in eller ej har jag svårt att se, jag skulle närmast tro att du gör det men får andra förhinder

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page