top of page
  • Skribentens bildTor

Kärlekstörst

När kommer jag finna kärleken?

SofiaSvar: Om du menar kärleken som i förälskelse, flirt och kanske en relation som möjligen kommer vara så i mitten, slutet av juli. Då ler förälskelsens musor åt dig, särskilt om du reser till en annan ort.

Om du däremot tänker ”den stora kärleken!” så kommer den komma senast (och jag säger senast eftersom hjärtat ofta tar genvägar och den kan komma när som helst givet rätt förutsättningar) 2024 under hösten och återigen på en annan ort, troligen utomlands eller med en person som kommer från ett annat land för Svenska är inte hens modersmål.

35 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Selma Lucas
Selma Lucas
Jun 07, 2022

Jag vill tacka Dr Alaba för att han tog tillbaka min man som lämnade mig och barnen i nästan 2 år. Jag tror aldrig att han kommer att komma tillbaka förrän jag såg en kommentar på internet om Dr Alaba och jag kontaktade honom, efter att ha följt alla instruktioner som Dr Alaba gav mig, kom min man tillbaka och bad om förlåtelse inom 48 timmar . Tack vare doktorn är din besvärjelse riktigt bra. För er som har äktenskaps-/relationsproblem bör ni kontakta honom för hjälp via dralaba3000@gmail.com, eller så kan ni lägga till honom på whatsapp och viber med detta nummer: +1(425) 477-2744. jag önskar dig allt gott

Like
bottom of page