top of page

Kärleksmatchning åt "J"

Hur bra passar vi ihop egentligen?

"J"


Svar: Det ärliga svaret är att ni inte passar ihop särskilt bra. Men det finns ändå en viss kemi och en hel del att arbeta med. Ni har oftast lätt att komma överens trots att ni tillhör samma mycket bestämda stjärntecken och trots att ni dessutom resonerar på olika sätt och antagligen har helt olika intressen och ambitioner. Det går ändå bra, på något vis, och därför trivs ni ihop.


Gräl uppstår troligen inte särskilt ofta och det är tur det. Du som har Mars i Skorpionen är ovillig att lägga korten på bordet, du är inte alltid ärlig i konflikter utan döljer ofta vad du egentligen känner, och du avskyr att förlora ett bråk. Om du känner dig sårad kan det slå över i hämndlystnad. Han däremot har Mars i Vattumannen och vill tala ut när han är arg. Han vill resonera och med hjälp av logik bevisa att han har rätt, även när han inte har det. Precis som du har han svårt att släppa konflikter om han inte har "vunnit" dem, och han kan ta upp saker som alla andra tycker tillhör det förflutna. Det finns en risk för mycket besvärliga gräl när den ena parten fokuserar på hur det känns och hur personligt det är, och den andra fokuserar på intellektuella argument och logik. Det kan lätt sluta med att båda blir sårade och att konflikten aldrig riktigt går över.


Det här innebär också att om ni gemensamt stöter på ett problem så är ni väldigt sällan överens om hur lösningen borde se ut eller hur ni ska komma fram till en gemensam väg.


Diskussioner kring känsliga frågor kan gå lite åt samma håll, eftersom även hans Måne är i Vattumannen. Och din Måne är i Skorpionen. Om en olycka skulle inträffa, till exempel, så litar du på din intuition och han på sin logik. Ingen av er tycker om den andras sätt att reagera på.


Samtidigt finns det som sagt en viss kemi också, en hög trivselfaktor kan man kanske säga. Det finns en möjlighet att er relation håller baserat på detta och det är dessutom mycket möjligt att den växer sig starkare med tiden. Ni har båda förmågan att vara nöjda tillsammans och med varandra även när kärleken inte är perfekt, och det är en ganska ovanlig välsignelse som kan räcka långt. Så länge ni antingen inte grälar alls eller lyckas hitta ett sätt att gräla på som fungerar.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page