top of page
  • Skribentens bildTor

Kärleksåret 2022

Hur blir mitt kärleksliv det kommande året?

Isabell


Dina bästa chanser kommer nu under 2021 och i maj 2022

Svar: Jag måste tyvärr säga att 2022 inte blir ditt bästa kärleksår, särskilt inte om du inte redan har ett förhållande.

Om du är i en relation är det resor tillsammans, särskilt under våren, som får känslorna att blomma. Under sommaren blir det gemensamma projekt som ger mest, särskilt om ni tillsammans jobbar med något du brinner för vare sig det rör sig om ett husrenoveringsprojekt, inredningsarbete eller trädgårdsanläggning.

Resten av året rullar på och kärleken får näring av det ni skapat tillsammans tidigare.

Om du är singel ser det lite annorlunda ut även om dina bästa månader också är på våren. Under slutet av det här året kommer en period då du har lätt att få uppmärksamhet som kan leda till flirtar och kanske mer. Huvudsakligen från slutet av oktober till mitten av december och störst chanser har du med folk du möter via arbetet eller på fester och i sammanhang som har med dina arbetskamrater att göra.

Resten av vintern är rätt blek om du inte hittat kärleken under 2021 då det finns en mjuk vinterromantik att värma sig med. Att träffa kärleken här är dock desto svårare.

Sedan följer två perioder då du verkligen har heta kärlekschanser och det är från den 24 mars till 8:e april och sedan hela maj. Under den här tiden är dina kärlekschanser på topp. I mars-april främst under utbildningar eller i möten med nya människor. Allra störst är chanserna att du träffar rätt i föreningsliv eller folk du möter när du tränar så ta gärna tillfället i akt och börja någon ny spännande klass där du träffar nya människor.

I maj är det mer klassiskt uteliv och umgänge på fester och i sociala sammanhang där du träffar rätt.

Hittar du rätt nu blir det en rätt spännande kärlekssommar tillsammans med den nya men om du inte göär det väntar ett år då det mesta rullar på. Mycket annat kommer vara väldigt bra men just kärlekslivet ser det blekare ut med.

En lite upphämtning kommer under senhösten (september-oktober) med nya chanser särskilt om du reser men här är det mer att du drar till dig uppmärksamhet och blir uppvaktad.

I summering – ett bra år för dig på många sätt om du får det att tända i år eller senast i maj, om inte så kommer det att bli lite tråkigare.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page