top of page
  • Skribentens bildTor

Kärleken väntar i sommar

Hej! När & hur kommer jag att finna kärleken? Eller är det något jag själv behöver jobba på innan?

EmmaSvar: problemet för dig är att de som vill ha dig ser till vad de hoppas på av dig mer än vad du behöver av dem och det gör att du har lätt att göra första kontakter men att du sedan snabbt känner att de hellre är ihop med den bild de gör av dig än med dig som person och det gör att du upplever många av de som du hittar som falska eller avtändande.

Lyckligtvis finn det många som inte är såna och det gör att kärleken kommer komma till dig men det går fortare om du letar lite annorlunda än du gör nu.

Störst chanser har du under resor, inte nödvändigtvis semestrar utan jobbresor eller pendlingsresor eller liknande. De du träffar när det inte finns en bild av hur du ”är” utan där samtalen blir spontana och mer mållösa än de är på jobbet. Den fria tanken är nödvändig vilket gör att fester, konserter eller semestrar också är bra platser att träffa någon på.

Det du säker är någon som är i din ålder eller äldre, någon som redan har barn och någon som därmed inte ser dig som en pusselbit i hens liv utan kan se dig som den gnistrande helhet du är. Någon att uppskatta för den du är, inte någon som ska ”passa in” i hens liv.

Du har goda chanser att träffa kärleken i år och då troligast i slutet av april eller veckorna runt månadsskiftet juli-augusti. Håll ögonen på Stenbockar, Oxar och möjligen Lejon.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page