top of page
  • Skribentens bildTor

Kärleken kommer under en resa

Fråga 1:


. att han inte klarade av avståndet mellan oss. Jag hälsade på honom i hans hemland hösten 2019 och efter att jag åkte hem har vi haft kontakt per telefon men senaste tiden via mail. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och vill egentligen bara veta om det över huvudtaget finns någon framtid för oss. Kommer det ske någon förändring i hans tänkande när det oss nu när han kommer till Sverige nu? Har han fortfarande äkta känslor för mig eller har han någonsin haft det? I mitt stilla inre finns det något som säger mig att han har haft och fortfarande har känslor för mig! Stämmer det? Fråga 2: Om det inte finns en framtid för mig och min vän kommer jag då träffa någon annan man inom en snar framtid? Jag är så trött på att vara singel men är inte desperat. Jag saknar en man i min tillvaro och jag vet även att mina barn skulle uppskatta att jag träffade en seriös man att dela livet med! Fråga 3: Jag och min son har det lite jobbigt nu pga. olika anledningar och jag undrar om vår relation kommer att stärkas till varandra. Jag älskar min son över allt annat och jag vill att han ska känna det! Vad kan jag göra för att han ska känna sig mer älskad? Sen har min dotter och min son bråkat väldigt


mycket sista tiden, kommer det att bli bättre mellan dem? Det är också nästan till 100% bestämt att min son ska flytta till sin pappa nästa år, kommer han att trivas eller kommer han att flytta tillbaka hem till mig efter en tid? "Smilla"

Att upprätthålla kärleken över stora avstånd och tid är ett bekymmer

Svar: Olyckligtvis kan jag inte rita upp ditt och din väns horoskop och jämföra dem. Hans födelsedata som du lämnade saknar en siffra så jag vet inte när han är född. Jag skall göra så gott det går ändå eftersom det tog så lång tid innan någon av oss drog din fråga. Lång väntetid är tyvärr inte så ovanligt eftersom vi får ohyggligt många brev.

1: Jag kan inte säga så mycket om hans känslor. Mina kort säger att det är väldigt viktigt för dig men att om det blir ni blir det så mycket på hans villkor att det mest leder till hjärtesorg för din del. Även om hans känslor för dig är äkta har han förmågan att välja bort dig. Män låter oftast inte hjärtat styra.

2: Det finns goda chanser till lycklig kärlek för din del inom bara ett år eller två. Jag tror att du träffar någon på en resa (din eller hans). Kanske tvekar du eftersom det återigen troligen är så att ni bor långt ifrån varandra, och det är inte heller säkert att det håller. Korten säger att det finns flera alternativ, vissa leder till besvikelser men andra inte. Ensam kommer du i alla fall inte att vara. De tecken som ligger bäst till den närmaste tiden är Stenbocken och Kräftan, följt av Skorpionen.

3: Din son behöver tro på att du står för dina egna åsikter, lever som du lär och är en orubblig punkt i tillvaron. Att ni är osams just nu kanske beror på att han inte riktigt känner sig trygg, att någonting har rubbat hans bild av dig som hundra procent pålitlig. Men det kan också handla om yttre orsaker som inte direkt rör dig - dessa kan jag inte titta efter, eftersom det rör hans liv i första hand och inte ditt. Jag kan bara säga att det han mest behöver få av dig är en känsla av bestående stabilitet. Den här sommaren går han igenom sin första Jupiterretur, det första steget mot vuxenvärlden - så han vill ta nya ansvar men samtidigt kanske det skrämmer honom lite. Han är i varje fall inget litet barn längre och det är viktigt för honom att få ta nya steg. Om dina barns förhållande till varandra kan jag inget säga via korten (igen; det är deras liv) men däremot kan jag säga att astrologiskt står de väldigt nära varandra och de är också känslomässigt väldigt lika. Vilket bl a betyder att de är precis lika envisa. På andra punkter är de som natt och dag så det är inte konstigt om det slår lite gnistor ibland. Inte för att förringa konflikten - den kan mycket väl vara allvarlig - men jag skulle tro att de reder ut den bäst själva, och att utredd är precis vad den kommer att bli. Om din son kommer att flytta tillbaka till dig eller inte vet jag inte, för det beror väldigt mycket på hans egna beslut.

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page