top of page

Kärlek på distans


Jag undrar hur det ska gå med mitt distansförhållande. Vi har det bra när vi är tillsammans men det är alldeles för sällan då det är långt mellan oss. Jag vill inte göra slut men om det inte blir mer än så här så kommer det ändå att ta slut om ett tag för det här räcker inte för mig. Det blir också dyrt med alla resor.

"A D"


Svar: Att ni trivs ihop förstår jag efter att ha tittar på era horoskop. Det enda som inte riktigt fungerar är just vardagen, och den upplever nu ju inte i nuläget. Det trista med detta är att er relation antagligen skulle fungera något sämre om ni bodde ihop. Du är en rutinmänniska och han är en stor vän av omväxling. Du tycker om att boa, han tycker om att resa. Och så vidare. Men i alla andra sammanhang matchar ni, samma humor, samma medmänsklighet, samma intressen, samma smak på många sätt helt enkelt. Du vet ofta precis vad han tänker och känner, och tvärtom, utan att ni behöver säga särskilt mycket.

Att er nuvarande situation passar honom ganska bra och dig inte alls är förstås också ett krux.


Tarotkorten säger att er förälskelse i och för sig är fantastiskt fin. Korten säger också att du kommer att lösa det här på ditt eget sätt. Du går din egen väg (det är antagligen en av egenskaperna som han förälskat sig i) och det kommer att fungera bra här också. Jag tolkar det här som att du nog har en lösning i bakhuvudet, du har bara inte riktigt formulerat den än. Det är kanske inte så bråttom heller? Ni har det ju rätt bra just nu, det är bara inte hållbart på sikt (för dig - för honom är det nog dessvärre det). Därför behöver du inte stressa fram någonting, vänta till du är säker på hur du vill göra.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page