top of page
  • Skribentens bildTor

Kärlek med förhinder

Har ställt fråga tidigare om en kvinna som visade sig ha haft samma känslor för mig som jag haft för henne i 20 år. Båda var upptagna av partners men båda gjorde slut med sina för att kunna testa på ”oss”. Tyvärr råkade jag pga osäkerhet och rädsla tjabbla bort detta så hon valde att avsluta vad vi gjorde. Till saken hör att hon fortfarande bor med sitt ex men jag bor numera själv. Hon orkade inte, sa hon, hoppa mellan en vardag med honom och fortfarande hemliga möten med oss. Min fråga är väl om hon är förlorad för alltid, ska jag gå vidare med mitt liv och försöka komma över henne (vilket känns som en omöjlighet då hon verkligen känns som min tvillingsjäl)

JSvar: Ge det tid! Hon behöver välja och valet består av det hon har mot det hon kan få.

Det är inte lika lätt som det låter men visa henne respekt och ge henne de utrymmet. Var tydlig med att du finns där för henne och vad du känner men låt bli att ta kontakt med henne utöver det.

Det liv hon behöver leva och de uppoffringar hon behöver göra för att få sitt nuvarande liv att fungera kommer tvinga henne till ett val och just nu är det 50-50 vilken väg det valet går.

SÅ ge det tid du kommer ha ditt svar innan vintern är slut.

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page