top of page
  • Skribentens bildTor

Kärlek i motvind

Ni har verkligen ett hjärta av guld som tar er tid att hjälpa andra medmänniskor fast ni har jobb och familj ni ska ha en stor bukett rosor för det Jag behöver er vägledning och råd för att jag ska veta hur jag ska kunna gå vidare i krisen som jag har i mitt liv nu..... Jag fick för några dagar sedan veta att min flickvän har fått cancer kommer hon att klara sig? Vi kämpar hela tiden för att vi ska få ett liv tillsammans men nu är hon sjuk och jag är förtvivlad eftersom vi inte bor i samma stad jag vet inte vad jag ska göra, ska jag lämna allt och åka till henne och hjälpa henne att kämpa och ge henne all min kärlek? Har jag den styrkan inom mig.. trots att jag själv är svag nu? varför ska jag alltid ha otur i mitt liv ? Jag älskar ju henne av hela mitt hjärta och mer där till....

Jag vet inte om jag kommer att orka leva om hon inte klarar att komma igenom denna *vidriga* sjkd... Jag hoppas och önskar att hon och jag ska få leva tillsammans...... Jag har själv inte mått så bra på sista tiden psykiskt och fysiskt jag är själv väldigt svag i kroppen har nyss gjort en coloskopi undersökning men de hittar inget fel men det stämmer inte för jag har ingen ork i kroppen och kan nästan inte äta något, jag har gått ner mycket i vikt nu i höst och jag även värk i mina leder kan ni se vad som är fel och vad jag behöver för hjälp?

"Tro hopp och Kärlek"


Ni behöver finnas där för varandra och ta vad läkarna säger på allvar

Svar: Der finns ingen ond bråd död i mina kort när det rör din flickvän. Hennes situation kommer att leda henne till ett vägval och med den som tar hennes hand när hon sträcker ut sin kommer hon att sätta bo. Det finns ingen uttalas styrka i hennes kort men det finns hälsa och tillfredsställelse. I ditt fall så verkar din ohälsa spira ur oro och sympati. Det gör att du tar på dig hennes lidande och smärta. Därmed inte sagt att du ska strunta i att söka svaren via den vanliga sjukvården. Du bör fråga dem om vad som är fel och de ska leta efter felet. Även om det som sagt troligast hör samman med din flickväns sjukdom. Inte heller dina kort talar om fysisk ohälsa och död. Däremot finns det inte samma självklara lycka i din framtid som det gör i hennes. Det finns inga oväntade förluster framför dig men inte heller den belöning som du strävar efter. Kärleken är ett komplicerat kapitel. Det ni går igen om är en stor påfrestning och det gör att det finns en risk att ni inte orkar hålla lågan brinnande. Under alla omständigheter så bör du finnas vid hennes sida för det kommer en tid då era liv ställs på sin spets och er kärlek sätts på prov. Då kommer det som ni gjort för varandra att vara kittet som håller er samman. Är det inte starkt nog så överlever inte förhållandet. Då är risken stor att det inte blir ni två om du tillåtit er att glida isär.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page