top of page

Kärlek 2020


Hur ser mitt kärleksliv ut det kommande året?

"EA"


Svar: Jag tycker att jag känner igen ditt horoskop, du kanske har skickat någon tidigare fråga?

Jag måste börja med att dela in kärlekslivet i två olika bitar. Dels den vardagliga, till exempel att man dejtar eller hittar någon som man blir lite kär i, den nivån. Och sedan den mer ödesmättade där det som händer får långsiktiga effekter eller kanske varar livet ut.


Den lite lättsammare kärleken har enormt fina förutsättningar under 2020. November blir bäst men april-juli har du nästan oavbruten tur i kärlek och september blir också bra. Dessutom både börjar och slutar året med en härligt romantisk vecka.


Det finns också en möjlighet att Rätt Person dyker upp. Neptunus passerar genom Fiskarna och där har du ditt sjunde hus - det hus som står för partnerskap. Men även om ni möts, du och Rätt Person, så är det inte säkert att du nappar. Ditt liv handlar om så många andra saker och det här kommer nog inte alls att kännas självklart. Det kan till och med vara så att Rätt Person börjar med att kännas helt fel på olika sätt. Om det klaffar alls, så händer det nog i februari-mars. Om du inte vet vem RP är redan, så håll ett öga på vem du hela tiden råkar möta av en "slump" under den perioden.


(Om du vill få mer fart på kärlekslivet, öka mängden kreativa saker som du gör. När du skapar, oavsett om du tecknar, sjunger eller skriver, så ökar det samtidigt energin i ditt kärleksliv. När du inte skapar alls är du inte heller särskilt öppen för kärlek och ännu mindre för förälskelse.)33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page