top of page
  • Skribentens bildTor

Kär i en kollega

Nu är det så att jag har gått och förälskat mig i en kompis och råga på allt en arbetskamrat. Vi har haft en relation i några månader, men det tog slut för några månader sen, hon sa eller skyllde på att hon inte vågade på grund av hon hade haft några jobbiga relationer förr och att hennes barn skulle bli så lidande, hon var rädd för att vårt skulle gå samma väg, hon säjer att hon har speciella känslor för mig än och att hon saknar mig ibland, men det roliga i denna sorgliga historia är att hon nu har skaffat sig en ny kille, har frågat henne hur hon kan ha en ny om hon har kvar så mycket känslor för mig, men hon kunde inte svara riktigt på den frågan, hon menade att dom hade samma intressen mm, men hon säjer att hon tar en dag i taget för att se var det bär (men hon tänker på mig). Nu undrar jag eller jag hoppas att få ett riktigt svar på denna fråga, ska jag ge detta en chans att hon kommer tillbaka till mig p g a när hon har så mycket känslor för mig, eller ska jag försöka glömma denna historia, om jag nu ska glömma detta hur stor är mina chanser att hitta en tjej igen, och kommer jag få några barn i framtiden, har ringt och frågat många tarot, och dom säjer att hon kommer tillbaka, varför jag frågar är p g a att jag är så nere i henne och att jag inte har utseende för mig och då är det inte så lätt, jag har dåligt självförtroende ang tjejer, det har hänt allt för ofta att man har fått höra hur gullig och snäll man är men man saknar DET, därför är jag rädd att jag ska bli fast i hoppet, kan ni ge ett ärligt svar på detta hur jag ska göra.

"hälsningar från en vädur med många tankar och funderingar om min framtid"


Kärlek på arbetsplatsen kommer med sina egna utmaningar

Svar: Utan hennes födelsedata kan jag inte använda astrologin för att analysera er relation. Jag kan däremot säga att med tanke på dina data dras du troligen till Vädurar och Oxar. Särskilt det förra eftersom du är Vädur och har Månen i Väduren också. Tjejer födda mellan dessa båda tecken (18-23/4) kan vara ett särskilt intressant val, samtidigt som de inte är helt lätta för dig att förstå sig på. Ett litet krux kan vara att de kvinnor som dras mest till dig är de som har snabbt skiftande känslor och gärna tar för sig - de gillar att du är rak och ärlig men tyvärr är sannolikheten stor att de inte är ute efter något långsiktigt.

Jag har rådfrågat mina tarotkort angående den relation som du beskriver, och det ser ut som om hon skulle kunna komma tillbaka - men det kräver stora uppoffringar från din sida. Frågan är väl närmast om det är värt det. Hon har redan lämnat dig en gång och ganska omgående skaffat en ny kille - samtidigt som hon håller dig på halster och plågar dig med att säga att hon har känslor för dig ännu. Säkert är det trevligt för henne att känna sig efterfrågad och åtrådd, men hur mycket har hon tänkt på dina känslor?

Se henne som en utmaning. Med kamp och vilja kan du få henne tillbaka och kanske behålla henne också. Men tänk igenom om det är värt det. Hur mycket älskar du henne, hur mycket får det kosta? Kommer du fram till att priset är för högt och framtiden för osäker, så är det bättre att du lämnar henne bakom dig. Visst är det svårt, det är faktiskt (trots det du säger om ditt utseende) inte så få som vill ha dig, men ofta med sikte vidare. Kanske för att du är så rak och hygglig? Så visst tar du risken att bli sårad igen, hur du än gör. Korten säger att du har större chans att hitta en varaktig kärlek i ett fjärran land än här. Och de påpekar också att du är värd det bästa, nöj dig inte med mindre bara för att det finns damer som förstör ditt självförtroende genom att leka med dina känslor (för hon är ju inte den enda som gjort det). Tänk igenom vad du vill ha ut ur livet och satsa på det. Om det är att du vill ha henne trots allt eller om du väljer en annan väg är mindre viktigt, det viktiga är att du gör ett medvetet val för din egen skull.

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page