top of page
  • Skribentens bildTor

Känner olust inför återknytningen

Hej igen Tor och Hanna. Jag hoppas allt är väl med er.

Jag har några frågor till er som jag hoppas ni kan hjälpa mig med. Den första frågan handlar även denna gång om en person som har kommit in i mitt liv och som jag känner en viss oro och olust över.

Vi var arbetskamrater för många år sedan men tappade kontakten. Vi tyckte mycket om varandra och hade det roligt när vi jobbade ihop. Men så plötsligt ringer hen mig efter tio år, hen säger att hen ringde fel, att hen skulle ringa någon annan men av misstag ringde mig. Hen är numera väldigt "andlig/spirituell" så hen menar att samtalet var ingen slump, hen menar att det var meningen att hen skulle kontakta mig även om det inte var intentionen från början. Hen menar att vi har levt tidigare liv tillsammans och att vi nu ska hjälpa varandra även i detta livet.

Och det kan väl så vara personligen vet jag inte om jag levt tidigare liv!!?? Men jag känner en oro när vi pratar. Jag vill inte ge mera detaljer utan vill först höra om du Tor kan hjälpa mig med detta? Jag vet att du inte kan spå andra utan deras medgivande men du kan kanske se något runt mig. Jag är helt enkelt orolig. Min andra fråga gäller en sak som du skrev till mig tidigare, du skrev att du i mig ser en lysande stjärna! Vad betyder det?

Jag har fler tankar och frågor runt båda dessa frågor men jag vill avvakta dina svar innan jag fortsätter. Tack på förhand!! Vänligen

A


Ett problem med andliga resor är att man riskerar att tappa bort sig utan vägledning

Svar: Tack för ditt brev, roligt att höra av dig igen också.

Låt oss börja med din kamrat. Nej det är ingen slump att ni hördes av, särskilt inte eftersom hen ringde dig med flit!!!

Hen vill ha kontakt med någon hen litar och tror på, inte för att ni ska kunna bygga något tillsammans utan för att hen behöver en vän, stöd och hjälp just nu.

Hen behöver bekräftelse för att det hen tror på, gör och känner är verklighet. Att hen är relevant och värd att känna.

Detta räcker din beskrivning till att se.

Hen tror säkert själv att hen ”ringde fel” men hen behöver stöd – frågan är om du är rätt person att ge det stödet eftersom du känner det du gör. Nu hör det till saken att din fd kollega inte är illvillig, bara vilsen och ensam och det gör att sättet hen kommer tillbaka in i ditt liv på blir så här konstigt.

Om det stämmer att ni känt varandra i tidigare liv eller inte spelar ingen roll och det är inget jag tänker titta på eftersom det inte är vad detta handlar om utan detta handlar om du och hen här och nu.

Det finns ingen kostnad mer än den vanliga medmänskliga med att inte ta upp relationen. Hen behöver ett ankare i tillvaron just nu men inte någon som dansar med på hens villkor utan någon som tar ner hen lite på jorden och grundar henom i här och nu istället för det mystiska.

Notera att jag inte ifrågasätter eller pratar om henoms resa och om den är äkta eller inte för det spelar faktiskt ingen roll här.

Här handlar det om ett rop på hjälp och om du känner att det är ett du vill besvara.

Vill åter påpeka att det är helt upp till dig om det är en hjälp du vill ge och om jag kände som du gör inför detta skulle jag nog faktiskt låta bli.

Nu till det andra – betydligt roligare – som jag minns det från ditt horoskop och som jag brukar använda begreppet lysande stjärna så betyder det att du är en inspiration och en vägledning för andra. Att andra ser dig i ett bättre ljus än du tror och att du har kapacitet och begåvning utöver det du ser i dig själv.

För det är ju så att den som håller i ljuset kan se hur andra skiner men ofta har svårt att uppfatta att det är den egna insatsen som gör att de kommer åt att synas.

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page