top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Jag vill men jag orkar inte


Jag vill få in något nytt i mitt liv men det blir aldrig av. Jag är trött hela tiden så fast jag vill att det ska hända roligare saker så blir det hela tiden så att jag skjuter upp det. Dagarna bara rinner förbi och det börjar kännas som om jag sitter fast såhär tills det är dags för pensionen. Vad ska jag göra?

"H"


Svar: Det ser ut som om det är hälsan som är ditt problem. Någonting har försvagat dig. Kanske har du varit sjuk nyligen? Just nu har du inte energi nog för att orka med mer än vardagen, och det klokaste du kan göra är att fokusera på att må bra och bli starkare. Om du är osäker på hur ditt hälsoläge egentligen ser ut så rekommenderar jag att du gör en hälsokoll, bara så att det inte finns några underliggande problem som du har missat. Annars säger mina kort att det räcker långt med lite ändringar av vanor. Fyll på med dagsljus, frisk luft, färgglad mat och god sömn.

Tarotleken säger också att du har väldigt mycket kärlek i ditt liv. Det är förstås positivt, men det är också något som hindrar dig från att hinna eller orka något nytt. Du är upptagen med att vara med (och antagligen ta hand om) människorna som du älskar. Har du dessutom flera husdjur? Jag skulle tro det.


För att komma vidare behöver du medvetet satsa på hälsa och form, och prioritera dig själv så att du hinner och orkar göra det. Det är kanske inte så lätt men tarotkorten säger att du kan och att det kommer att leda dig vidare mot flera positiva förändringar som du både vill ha och behöver.

Jag skulle starkt råda dig till att inte skjuta upp detta. Ta hand om dig. De andra klarar sig utan att du lägger ner all din energi på dem.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

टिप्पणियां


bottom of page