top of page

Jag vill ha barn, det vill inte hon.


Det är så här att min tjej säger att hon aldrig vill skaffa barn. Menar hon allvar eller kommer hon att ändra sig? Och finns det barn i min framtid och är det i så fall med henne? Jag vill ju ha barn men jag vill inte bryta med henne om det är så att hon ändrar sig. Vi har det jättefint ihop.

"R K"


Svar: Jag kan bara spå den som ställer frågan så jag kan inte säga om hon kommer att ändra sig eller ej. Jag kan däremot säga att du måste utgå ifrån att hon menar det hon säger.

Det är ett riktigt svårt dilemma du sitter med. I grund och botten måste du bestämma dig för om du vill ha en framtid med henne om barn inte ingår. Om svaret är nej så är det förmodligen bäst att göra slut, hur trist det än låter.


Du frågade om det finns barn i din framtid. Tarotkorten var väldigt otydliga på den punkten så det beror antagligen på hur du väljer i den här frågan. Fortsätter du vara tillsammans med henne är chansen mycket liten. Ert framtida liv tillsammans ser ut att bli bra på många sätt men innehåller sannolikt inga barn.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page