top of page
  • Skribentens bildTor

Jag vårdar mitt eget lik

Hade för ett tag sedan en dröm där jag tog hand om mitt egna lik. Mitt lik kom efter en stund att röra på sig och till slut hade jag fått liv i mitt lik. Vi gick till en reception och receptionisten kom gående mot oss. Då tänkte jag tanken undra om hon tycker vi är lika, jag och mitt "lik"??? SB


Det är inte en dröm om döden utan en dröm om din självbild.

Svar: Det här är en ovanlig dröm. Den betyder att du är i en situation där andra föredrar att du visar upp en "falsk" sida. Det kan var självpåtaget (som att man har en viss roll i sin familj fast än man vill vara på ett annat sätt) eller mera tvingat (som att man har ett jobb där man "måste" ha en viss front och på sätt och vis "lura" de man möter. Drömmen påvisar att ditt undermedvetna gör sitt bästa för att hitta ett sätt att hantera den dualistiska situationen. Den visar också att du borde se till hur du gör det och vad det gör med dig eftersom det börjar påverka din självbild negativt.

Att du "måste" fråga andra om den du är och den andra ser (liket) är en tydlig indikation på att du har börjat tappa lite av tron på vem du egentligen är.

Det är ingen fara ännu eftersom din dröm visar att ditt undermedvetna tar frågan på stort allvar (det här är en väldigt mild dröm och i ett tidigt skede) men gör du ingenting kommer du få svårare att hålla fast vid både fritidsintressen, vänner och åsikter.

Men innan det händer dig kommer du fått betydligt skarpare varningsdrömmar. Den här tidiga drömmen visar nämligen också att du har stor integritet och höga trösklar när det kommer till vem du är.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page