top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Jag trivs inte i mitt förhållande


Har ett bra förhållande sen tre år tillbaka men jag har mer och mer börjat längta bort. Vågar inte säga något om hur jag känner till min sambo, annars kan vi tala om allt. Det är inget som har blivit sämre mellan oss utan jag trivs inte bara. Kan ni tala om vad som har hänt?

"Gossen"


Svar: Innan jag tar fram tarotkorten så har jag ett par frågor till dig, och det är: Är detta ett mönster? Brukar du tröttna på relationer efter ett tag? Det kan också vara så att det fattas något dåligt, det vill säga att något problem från dina tidigare förhållanden inte finns i den här relationen. Det kanske låter bakvänt, men ibland kan driften att upprepa ett destruktivt mönster vara så stark att det förstör möjligheten att ha en relation utan det mönstret. Om något av detta låter det minsta troligt så rekommenderar jag att du tar upp det med en kurator eller terapeut. Ibland kan man bryta mönster - eller börja bryta dem - bara genom att dra fram dem i ljuset.


Tarotkorten pekar på att du har investerat mycket i din nuvarande relation och att den har stor betydelse för dig. Din sambo är också beredd att slåss för ert förhållande. Korten säger också att hur det än går så kommer det att innebära personlig utveckling för dig, något som antyder att orsaken till problemet finns i ditt inre och inte i er relation. Efter att ha sett korten måste jag upprepa rekommendationen att prata ut om detta med någon, helst en kurator, terapeut eller på annat sätt utbildad rådgivare.

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page