top of page

Jag har blivit otroligt sviken


Jag har blivit otroligt sviken av min bästa kompis och mitt ex, då dom träffats i smyg bakom min rygg fast dom vet vad jag har för känslor till han. Har sagt upp kontakten med henne nu. Men kommer dom fortsätta ljuga för mig och kommer jag få må bra snart? Just nu känns det som att min grop blir djupare och djupare.

"Besviken"


Svar: Korten kan inte svara på vad din kompis och ditt ex kommer att välja att göra. Läget ser ut att kunna förändras åt många olika håll, säger min tarot, men det handlar nog mer om vad du väljer än om vad de väljer.


Det är inte så lätt att helt bryta relationer. Korten säger att du lägger ner väldigt mycket energi på saker som inte alls hjälper dig framåt och jag tror att det handlar om att du fortfarande lägger stor vikt vid människor som egentligen inte är en del av ditt liv längre, som ditt ex. Det viktiga nu är vart du är på väg, inte vad som har varit eller vad andra människor gör, eller inte gör. Som det är så finns det en risk att du själv gör att du mår ännu sämre.

Det är kanske inte så enkelt att genomföra men du behöver fokusera på dig själv och din framtid. Det finns en hel del att se fram emot, bland annat åtminstone två tänkbara kärleksintressen, men första steget upp ur gropen är att - så gott det går - strunta i smärtsamma saker som har hänt och som du inte kan ändra.


42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page