top of page
  • Skribentens bildTor

Jag drömmer om HONOM!

I natt så drömde jag om en kille som jag träffade på min semester som jag var på i mitten/slutet av juli. Jag fick väldigt starka känslor för den här killen och vi hade kontakt även efter resan, men nu så har vi inte haft kontakt på 3 veckor, det var jag som hörde av mig sist och han har inte hört av sig nu. Jag har tänkt på honom hela tiden i princip de första veckorna, eller ja månaden efter resan och jag tänker på honom från och till fortfarande, men det är inte lika ofta nu längre. Men efter att jag i natt drömde om honom så känner jag mig hela tiden gråtfärdig. Vi bor långt ifrån varandra och kommer, hur lite jag än vill inse det, nog aldrig att träffas igen. Vi har för övrigt efter resan haft kontakt via telefon och sms. I drömmen så minna jag inte riktigt vad som händer, men jag tänker jättemycket på honom i drömmen och jag är ledsen för det. Jag vill ringa en kompis, som inte var med mig på resan, för jag behöver prata ut om killen, men det går inte att ringa henne hur mycket jag än försöker, så jag bara blir ledsnare och ledsnare i drömmen och kan absolut inte glömma killen. Jag vill höra av mig till honom men det går inte heller.

Jag skulle vara evigt tacksam om jag fick svar på denna drömmen, för den här killen betyder fortfarande mycket för mig. Betyder den här drömmen att jag ska glömma honom eller betyder det att vi ska ses igen, eller att han kanske har samma känslor eller dylikt för mig? Jag vill veta svarat, fall Ni kan, hur mycket det än förvärrar för mig. TACK på förhand!

"Em"Svar: Hej, drömmen säger inte mycket om ni kommer att träffas igen eller inte men den säger att ditt undermedvetna gör sig i ordning för att släppa taget om honom. Drömmen går igenom allt det som du varit med om sedan du kommit hem, hur ni inte har fått kontakt så ofta som du velat, hur ingen riktigt förstått hur mycket han betytt för dig och så avslutningsvis hur långt och svårt det är för er att ha en relation. Ditt undermedvetna har därför testat idén att släppa honom och gå vidare. Därför är du så ledsen nu för inom dig växer känslan att det faktiskt är slut. Ni kommer träffas igen men det är år tills dess och troligen kommer ni båda att ha hittat kärleken flera gånger i mellantiden. Då kanske det blir ni men det får framtiden utvisa. Just nu ser det tyvärr mörkt ut

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page