top of page
  • Skribentens bildTor

Jag drömmer om att han är otrogen - och jag

Vi börjar med att min "pojkvän" ( vi är väl inte tillsammans längre, offentligt i alla fall) drömde för några nätter sedan att jag var otrogen mot honom. När han berättade det för mig beskrev han det som en vidrig mardröm, det var det värsta han drömt på länge sa han. Han är inte den som brukar komma ihåg sina drömmar speciellt ofta heller. Jag drömde sedan, några nätter efter, att jag var nära att vara otrogen mot honom. Jag tänkte ungefär så här i drömmen - Att jag måste fråga honom om han verkligen vill ha mig, eller om jag bara är någon han går till när han känner för det. Du får lov bestämma dig nu, typ! Jag var aldrig otrogen i drömmen, men jag var väldigt nära och kom liksom på mig själv - Att hoppsan nu håller du visst på att vara otrogen här, skärp dig! Jag kände ändå att jag på något sätt inte kunde motstå denna mysiga kille som frestade mig. Jag vaknade efter detta, av att telefonen ringde, så jag fick aldrig veta hur det slutade..... Kan ni hjälpa mig att förstå denna dröm!? Vad har vi för slags förhållande till varandra egentligen? Ingen av oss kan låta bli den andre när vi väl träffas. Jag har alltid känt, och jag vet, att vi är här på jorden för varandra, det har Universum sagt. "Smulan "Svar: Att ni drömmer mardrömmar om att vara otrogna mot varandra har att göra med hur ert förhållande ser ut. Eftersom ni inte är ihop fullt ut så väcker det frågor hos er. Frågor som: Vad betyder det här egentligen? Finns det någon framtid för oss? och Ska vi hålla oss till varandra? Att han tog upp sin dröm med dig var mer en fråga än något annat. Han undrade hur illa vid dig du skulle ta om han var otrogen. Det finns ett mycket speciellt ljus i ert förhållande men det är också upplagt för många konflikter och missförstånd. Ni bör sätta er ner tillsammans och bestämma er för hur ni ska ha ert förhållande. Om ni inte går in i det med mer kraft (bestämmer er för att vara ihop) så är det en tidsfråga innan en av er är otrogen på riktigt

75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page