top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Jag är Lejon - vad ska jag träna?

Hej, min fråga handlar om hälsa. Jag mår rätt bra men behöver idéer på träning som passar mig. Jag är som de flesta Lejon rätt lat så jag behöver något som är kul nog för att göra typ ofta.

"Soffpotatis"


Snabba tekniksporter i lag är bäst för dig

Ingenstans är Lejon lata men däremot ofta rätt bekväma och framförallt fastnar de i det de håller på med vilket gör att fasta rutiner runt träning är nödvändigt.

Lejon generellt fungerar bäst i lagsporter – inte i första hand för att de (eller vi faktiskt eftersom jag också är Lejon) behöver ett lag för att få ut max av träningen utan främst för att det blir lättare att komma iväg och faktiskt träna om andra är beroende av dig. Dessutom är det en extra kick att vinna, eller förlora, tillsammans med andra.

I ditt fall, givet din Mars- och Merkuriusposition, är sporter med snabba omställningar bäst. Innebandy är nära nog perfekt, handboll och kampsport är andra bra exempel på sporter som passar dig bra. Det som verkligen inte fungerar är löpning eftersom du knappast kommer hitta motivationen att göra något monotont flera gånger i veckan. Ett annat hinder är utomhussporter. Som Lejon med din Ascendent och Venusposition är dåligt väder något som kommer göra till och med lagsporter jobbigt på ganska kort sikt och så fort du ursäkta dig att inte vara med på en träning är det början på slutet.

Så inomhus, teknik och tempo och i sällskap med ett tight lag som behöver dig och du behöver kommer träningen att gå strålande.

Lycka till

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Komentáře


bottom of page