top of page

Hur tar barnen den nya kärleken?

Jag har förälskat mig i en kollega och jag är ganska säker på att känslorna är varmt besvarade. Problemet är att jag är nyseparerad och jag har barn i tonåren. Hur kommer de att reagera om jag går vidare med kollegan?

"Y"


Svar: Korten säger att det enda du absolut inte kan göra är att gå bakom ryggen på dina barn. De är mognare än du tror och det är lättare för dem att hantera att du har ett kärleksliv än att hantera att du döljer viktiga saker i ditt liv för dem. Det ser ut som om din förälskelse kan leda till en stark och varaktig relation, för övrigt, så du har nog rätt när du utgår ifrån att känslorna är besvarade.

Du kommer också att upptäcka att du har vänner som menar att det här förhållandet inte kan bli seriöst eftersom du är så pass nyseparerad, men de har fel.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page