top of page
  • Skribentens bildTor

Hur hittar jag mitt livsfokus?

Känner mig vilsen och ofokuserad i livet, vet att jag behöver fatta avgörande beslut, men har ingen känsla för vilken väg jag bör ta. Skulle behöva universums input. Kanske finns där något som kan leda mig rätt...

”Förvirrad”


Bygg dig en harmonibank med naturupplevelser och ta sedan i tu med först jobb och sedan relationer.

Svar: Det här har varit och är ett tungt år för de flesta att fatta stora beslut under och för dig i nästan ännu högre grad. Det hjälper inte dig i sak men det kan hjälpa lite att veta att du inte är ensam om att ha det motigt.

Lyckligtvis är det på väg åt rätt håll för dig och redan nu under hösten kommer det bli lättare att få saker gjort.

En av de saker som gör det lättare för dig att få klarhet är fysisk aktivitet. Att du rör på dig, gör saker och gärna tränar regelbundet betyder mycket för hur du mår och hur du ser på tillvaron.

En promenad i naturen, en helg i skogen med bärplockning och svamp, en regelbunden gymtid skapar sammanhang och gör det lättare för dig att se vad som är viktigt.

Får något dig att känna samma glädje och harmoni som att komma hem efter en dag utomhus är det något värt att satsa på, känns det motigt i jämförelse med de känslorna bör du låta bli.

Ska vi titta lite på ditt horoskop och vad som väntar där kan jag säga att jobbsituationen är nyckeln till mycket just nu. Att känna att du tillför något och framför allt att du är en del av det du gör och de du arbetar tillsammans med skapar klarhet och ger vägledning i sig. Detta gäller främst fram till senvåren 2021. Därefter är det läge att ta en ordentlig titt på din relation. Det kan kanske kännas att den borde gå först men gör du det fattar du beslut ur en kaotisk position vilket gör att det du bestämmer lika gärna kan vara helt fel som bra beslut.

Du behöver först hitta din egen röst och din egen vilja för att veta vad din plats i relationen är och vad du vill att den ska vara.

Under resten av 2021 är det relationer som är det viktigaste att ta tag i.

Det här är inte det bästa året för den självutveckling som du vill och behöver göra men gör du det bästa av dina förutsättningar och sätter det du gör och vill i relation till vad du direkt känner ger dig störst glädje och harmoni så duger det mer än väl för att hitta en riktning som kommer vara många år.

Lycka till och skriv gärna igen om svaret känns otydligt.

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page