top of page

Hur går släktmötet?


Jobbigt möte med tjocka släkten på gång på torsdag. Går det bra, får jag som jag vill och hur osams blir folk? Undrar också om jag passar ihop med en Vädur eller ej.

"J"


Svar: Jag tror tyvärr att det blir ett ganska trist möte för dig. Ditt horoskop lutar åt att du vinner diskussionen men inte utan att bli på riktigt dåligt humör. Du blir mer irriterad på de andra än de blir på dig, om det sedan är en tröst eller något dåligt är ju en smaksak.


Hur osams folk blir med varandra kan jag inte säga, det är mer deras framtid än din. Men tarotkorten beskriver din torsdag som förvirrande och irriterande - men med ett slutresultat som du blir nöjd med på sikt.


När det handlar om kärlek så spelar många andra saker in än bara soltecknet - framför allt var man har Månen och de inre planeterna. Så även om ditt eget stjärntecken generellt inte alls passar med Vädurar så finns det ändå vissa Vädurar som du skulle fungera bra med (idealiskt vore en Vädur med Månen i Kräftan eller Skorpionen och med Venus i Vattumannen). När soltecknen inte matchar så får man dock räkna med vardagskrångel, det vill säga man trivs inte med samma rutiner och det kan krävas en del arbete för att skapa gemensam trivsel.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page