top of page
  • Skribentens bildTor

Hur får jag henne att gilla mig?

Jag är en kille som skulle vilja ha svar på några frågor.

1 ) jag gillar en tjej, vad kan jag göra för att hon ska börja gilla mig??? 2 ) Vad är mitt horoskop för nån vecka framåt, jag är en Skytt. 3 ) När kommer jag att träffa en tjej som gillar mig???

"MVH MHJ"Svar: 1) Utan hennes födelsedata kan jag inte använda astrologin för att se vad hon gillar. Men mina tarotkort säger att det står och väger. Hon funderar på saken. Något råd för hur du skall göra för att få det att väga över till din fördel vill dock inte korten ge, med motiveringen att det skulle löna sig bättre för dig att låta bli.

2) Hade jag nu vetat vilken dag du föddes hade jag kunnat vara mer precis. Men ok. Veckan 13-19/4 blir en bra och oväntat produktiv vecka för Skyttar, särskilt om du kan ägna dig åt praktiska sysslor eller arbeten. Du behöver känna att du åstadkommer saker för att ha full nytta av veckan. Så om du inte får ut det av ditt jobb eller inte kan jobba som du brukar är det här en bra vecka för att träna, renovera hemma, möblera om eller annat som ger tydliga, synbara resultat. Även känslomässigt blir det en bra vecka men helgen kan bli lite besvärligare. Det här är ingen bra helg för överraskningar så gör upp dina helgplaner tidigt – gärna redan under tisdag-onsdag.

3) Återigen är det tarotkorten som får jobba. De säger att det tyvärr kan dröja lite. Du har andra saker att göra innan du ställs inför ditt livs kärlek. Du kommer också att ha en hel del mindre förhållanden och en del olyckliga förälskelser innan dess. Exakt när saker och ting skall ske är korten inte så bra på att precisera, de uppfattar inte tiden som lineär (som vi gör). Men någonstans runt två år, tror korten. Inte mer än tre

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page