top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hur blir min sommar 2020


Fråga Tor och Hanna: Hur blir min sommar?

Julia


I år finns inga dåliga dagar så njut av sommaren i din egen takt

Svar: Du kommer få en riktigt fin sommar där du själv har väldigt mycket kontroll över vad som händer.

Dock finns det naturligtvis vissa saker som är som allra bäst under vissa perioder. Om du vill resa är hela sommaren bra men olika delar passar för olika typer av resor.

Juni tom 2:a veckan i juli är den bästa tiden för familjeupplevelser, resten av juli passar för kärlekssemester medan augusti är som gjord för upplevelser med vänner.

Den tidsuppdelningen funkar även om du stannar hemma: Under juni och juli är saker du gör tillsammans med dina närmaste gynnade. Hit hör också alla "måsteuppgifter" så vill du renovera hemma, hälsa på släktingar och liknande är det bra att få det gjort före 13:3 juni därefter känner du mer för att leva ut förälskelser och sommarromantiken blir lättsam och avslappnad i år. Risken för uppslitande kärleksgräl är jättelåg.

Under augusti är det upplevelser och gärna kultur som gäller. Besök i storstäder, konserter och liknande ger en kick här.


Om du tänker dig börja på en utbildning eller söker ett nytt jobb har du extra bra chanser att lyckas om du gör det i augusti - helst före den 25:e.


Att tänka på: Som sagt så är de astrologiska inflytandena inte jättestarka i år vilket gör att du kan planera väldigt mycket efter eget sinne. Datumen är om du vill maxa dina sommarnöjen men det finns faktiskt inga riktigt dåliga val eller dagar i sommar för din del.

Möjligen kan det vara värt att veta att kärleken får flera chanser i år så om det strular till sig kan det löna sig att vänta någon vecka och sedan försöka igen - gräl och osämja går över rätt fort under 2020.

I och med att hösten börjar kommer du också få en rejäl energiboost som håller i sig resten av året. Perfekt om du vill göra ett gott intryck på ditt arbete eller om du tänker satsa på träning.

I höst har du kraft att klara det mesta.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bình luận


bottom of page