top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Hur blir min sommar?


Undrar lite hur sommaren ser ut för en Oxe med månen i Lejonet. Min sambo är Jungfru.

"P"


Svar: Hela vägen fram till 11/8 är det väldigt mycket som händer med just Lejonets tecken, och för dig som har Månen i Lejonet innebär det en emotionell sommar. Det du kan utveckla och lyfta är sådant som hör Månen till: Känslor, intuition, sex. Det är också en bra sommar för att arbeta med oro och otrygghet, med hjälp av ett proffs (en terapeut till exempel) om det behövs eller så kanske det räcker med självhjälp. Det är i varje fall lättare än vanligt att stärka psyket och bli av med sådant som ligger och tär.


Att din Mån-sida får så mycket energi kan göra att det blir lite svårt att bygga en gemensam sommar med din sambo. Men andra halvan av juli och andra halvan av augusti kan räta upp det, om ni planerar in gemensamma projekt, en resa eller någon annan delad upplevelse där. I vanliga fall matchar du och din sambo väldigt bra i vardagen, så även om den här sommaren inte blir problematisk egentligen så kan den ändå kännas annorlunda eftersom du kommer att fokusera på det känslomässiga istället för det praktiska som du och sambon oftast har gemensamt och lägger ner mest energi på.


En bra sak är också att om du har känt dig osäker på vad du ska göra i framtiden så kommer den bilden sannolikt att klarna under sommaren.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page