top of page
  • Skribentens bildTor

Hur blir hösthettan?

Vad ser ni om kärleken i mitt liv under hösten? Tack!

SigridSvar: Det finns kärlek under hösten för dig men det kommer inte vara det centrala i ditt liv. Pengar, ekonomi och materiella ting kommer ta upp mycket av dina känslor och det skapar ganska dåliga förutsättningar för flirt och kärlek.

Om du vill få ut mer av kärleken är det två saker som fungerar bra. Det ena och mest effektiva är att lösa de materiella huvudbryna först. Så fort du känner att du har kontroll öppnar det för nya känslor.

Det andra är att komma ihåg att även om kärleken inte löser några problem så gör inte oro det heller. När du gjort det du kan och det du känner att du orkar med kan du komma överens med dig själv om att det räcker och släppa oron något. Gör du det dyker det också upp utrymme för andra, roligare, tankar.

Din bästa kärleksmånad är från och med 16:e september till 22 oktober. Dina troligaste tecken att hitta hetta med är Skorpioner och Vattumän.

Den lilla guldkanten (förutom de utrymme för flirt och romantik som faktiskt finns) är att detta är så lågt det blir, allt som följer har betydligt bättre förutsättningar.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page