top of page
  • Skribentens bildTor

Hopp om singelstopp

Hej Hur länge till behöver jag vara singel? Har varit det jättelänge, men lyckas inte träffa någon. Datingsidor är absolut inget för mig. Känns helt fel, så alternativen är inte så många känns det som. Träffar jag någon? Var? Hur ser han ut? Vad jobbar han med? Har träffat en man via hans jobb, som jag känner lite intresse för. Men, han är väldigt mycket yngre än mig, så det är inget jag vill ta upp med honom. Vet inte om han är intresserad, men ibland känns det så. Hade han varit äldre hade jag lätt frågat om vi skulle fika nån dag. Men nu känns det mest pinsam. Lite "äldre kvinna raggar unga pojkar"....

MarieFör det första – ålder är en siffra i första hand men det finns en bra grundregel som lyder ”halva din ålder plus sju år”. Är han äldre än det så ligger han inom det som vi i västvärlden anser vara en ”socialt acceptabel” ålder. I det läget – fråga bara – det värsta som kan hända är att han säger nej men troligen så leder det till något spännande, småstruligt, utmanande och ganska vackert.

Är han yngre än det – fortfarande inga större bekymmer – fråga dig i det läget om det du kan vinna är värt det du anser att det kan kosta. Och vad kostar det egentligen??? Lycka eller chans på lycka är alltid värt en hel del nesa och att andra vägrar glädjas över din lycka är faktiskt mer deras problem än ditt.

Det finns annars en hel del chanser framöver som jag tänkte presentera på ett lite annorlunda sätt.

När: Bäst chanser under sommaren men det finns också en period under den tidiga våren (mars- början av april) då du har goda chanser att träffa någon. Innan dess har du chanser med personer du redan känner (som han som du nämner ovan till exempel).

Var: Under kurser och resor. Du har som bäst chanser att hitta partner när du är på resa eller när du lär dig saker – studiecirklar, bokklubbar eller utbildningar på arbetet är bästa chanserna här. I viss mån även under träning men det är mindre troligt.

Vem: En resande person med ekonomiskt oberoende (det betyder antingen pensionär med god pension eller riktigt god ekonomi). Äldre än du, öppet sinne, god hälsa, snygg men möjligen lätt överviktig.

Hoppas du hittar lyckan snart.

78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page