top of page
  • Skribentens bildTor

Hopp från 4:e våningen

Hej! Jag har haft en liknande mardröm de senaste 2 nätterna nu. På slutet av drömmen så händer det samma sak, att jag blir tvungen att hoppa från 4e våningen från vår föredetta lägenhet. Jag vaknar precis innan jag ”dör” i drömmen. Drömmer konstant om att någon eller något jagar mig o jag är på flykt. Vad innebär detta?

Monika.Svar: Att ett fall eller ett hopp från stor höjd återkommer flera nätter i rad är ofta ett tecken på att man han ren kemisk eller hormonell obalans som får kroppen att reagera. Vanligast är ett blodsockerfall.

Om du vaknade ur drömmen och det hände ungefär vid samma tid båda nätterna kan det vara en god ide att senarelägga din sisa måltid eller kvällsfika lite så att den kommer närmare när du somnar.

Med det sagt finns det en annan innebär också som är viktigare och det är att du håller på att fatta ett beslut som påminner om något du gjorde när du bodde där.

Att du hoppar ut ur lägenheten är en undermedveten signal att du lämnar något bakom dig.

Att du är jagad eller pressad att göra det betyder att du är på väg in i en situation som kräver att du går tillbaka till hur du tänkte då och hur du levde då i tankarna och drar nytta av dina erfarenheter.

Gör du det har du en möjlighet att tänka nytt men att roten till ett nytänkande är att du reflekterar över hur saker och samvaro fungerade under den tiden.

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page