top of page
  • Skribentens bildTor

Hjälp mig tolka min grävlingsdröm

Jag brukar klara av att tyda mina egna drömmar men den här gången går jag bet. Har nu under typ 2 månader drömt om grävlingar. Det är olika drömmar men grävlingar är alltid med liksom. I natt så var jag i ett hus som jag känner till. Jag tycker inte om det huset men kan vistas i det, och det var invaderat av grävlingar kanske en 20-25 stycken. Jag tror att det var meningen att jag skulle mata dem, tror att jag gjorde det också. De var inte hotfulla men något *elektriska*.....*envisa* *bökiga*. Skulle bli glad om ni kunde hjälpa mig då det börja bli lite jobbigt.... "Tack på förhand:-)"Svar: Det här fodrar egentligen att jag vet lite om din bakgrund eftersom grävlingar kan ha lite olika betydelser och de varierar lite beroende på din bakgrund. Om du kommer från landet eller av olika skäl har en jordnära syn på just grävlingen ger det en annan bild än den som någon som kommer från stan har. Nå det mesta blir lika oavsett vad du som drömmare har för bild: Grävlingar är kunskapsbärare och att de envist dyker upp och dyker upp förstärker det väldigt mycket eftersom de också är en symbol för ofrånkomlighet och långsinthet. Att det är många förstärker budskapets vikt och givet det du beskrivit av drömmen skulle jag säga att du har gett dig in i något som får dig att glömma vad som egentligen är viktigt för dig. Du håller kvar vid det med ena handen (du matar grävlingarna) men det kommer inte att räcka för det nya som du gör tar mer och mer av dig. Det här skulle bara kunna tyda på att du är på väg in i något nytt och är på väg att lämna något gammalt bakom dig men eftersom det är just grävlingar så tvivlar jag. Det rör sig troligen inte om kärlek utan snarare om välbefinnande eller hälsa. Tänk igenom din situation och se om du är nöjd med den och gå på en rejäl läkarkoll. Troligen mår du prima men är något fel så kan du knipa det tidigt. Grävlingar är som sagt jordnära och det kan vara sjukdom som spökar

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page