top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hittar jag kärleken?

Kommer jag hitta kärleken?

Sara


Svar: Ja men i ditt fall är frågan snarare hur och när än att.

Du behöver någon som förstår dig och stärker dig i den du är. Någon som förstår att du är helt igenom den du verkar vara. En genuint driven, jordnära och helgjuten person som står hela sitt liv efter samma övertygelse.


Vintern är din bästa kärlekstid. I år är det december 2021 januari

Det gör att många som försöker göra dig till den de vill att du ska vara kan se bra ut från början men så fort det visar sig att de inte ser dig för den du är eller tror att du ska ändra dig för deras skull så är det mest en fråga om vem som tappar intresset först.

Jag utgår från att du ofta lämnar förhållanden genuint arg och besviken på att din partner var oärlig eller självupptagen eller bara en svikare i största allmänhet och att det också gör att du ibland är lite bitter på kärleken och kanske också lite kantstött (alternativt – att du helt enkelt inte haft särskilt många eller djupa förhållanden eftersom det helt enkelt inte ”klickar”)

Det du behöver är att ”bli klar” med den du vill vara först så att det är uppenbart för alla som ser dig vem du är för då kommer också de som verkligen känner saker för dig känna det för dig och inte för den dom vill att du ska vara.

Låt de som är intresserade uppvakta dig och var dig själv i alla möten – rätt person kommer inte bara ”stå ut” utan faktiskt genuint älska dig för den du är.

Det innebär att kärleken kan vara ett projekt som tar några år MEN det finns en gyllene chans att kärleken träffar dig under inledningen av 2021 (sista två veckorna i januari).

Det finns en liten bubblare och det är om du går på fest eller dejt nu den 12-14 december. Här är kärlekschanserna på topp.

Min misstanke är dock att det kommer ta lite tid men lycka till.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page