top of page

Hittar jag kärleken?


Kommer jag hitta kärleken?

"Rouge"


Svar: Jag började med att rita upp ditt horoskop och blev ärligt talat en smula förbryllad. Du har en konjunktion mellan Venus och Jupiter, det vill säga de stod väldigt nära varandra när du föddes (från vår planet sett, förstås), och dessutom i ditt sjunde hus, det som står för kärlek. Det är ett horoskop som kanske inte pekar på en enda stor livslång kärlek men däremot på att du har tur i kärlek, lätt attraherar andra och också har lätt för att bli förälskad.

Horoskopet är en karta över våra förutsättningar och precis som med alla andra kartor så händer det att det finns skillnader mellan kartan och verkligheten. Men du borde alltså ha tur i kärlek en mycket stor del av tiden. Det enda hinder jag hittar är att ditt sjätte hus är väldigt tungt betonat, och det pekar på att det är jobb, utbildning eller kunskap inom något specifikt område (ett hantverk till exempel) som spelar huvudrollen i ditt liv. Det minskar utrymmet för romantik men mer än så borde det inte göra.


Det finns också punkter i horoskopet som pekar på att du ofta offrar dina egna känslomässiga behov för andras skull och att du oerhört sällan sätter dig själv främst. Det kan göra att andras behov ibland bromsar ditt kärleksliv (och andra saker också).


Jag skulle tro att ett jordtecken är det du lättast fungerar bra med på lång sikt. Jag skulle nog säga att en Jungfru eller Stenbock vore allra bäst, med Oxen som god trea.


Sedan kan Vädurar och Vågar vara väldigt intressanta om du söker efter tillfällig passion, men hållbarheten är dålig. Detsamma, om än något mildare, gäller för Skyttar och Tvillingar.


Hur det ser ut framöver beror lite på vad du siktar på. Om familj och familjeliv går före romantiken (vilket jag inte tror) så ser 2020 lovande ut, särskilt januari och oktober. Men om du vill hitta den sanna romantiska kärleken så har du dina allra bästa chanser under våren 2023.


Exakt var du ska leta vet jag inte, man jag tror att du rent allmänt ökar dina chanser när du ägnar dig åt någon form av konstnärligt skapande, helst på ett sätt som gör att du får många kontaktytor med andra människor.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page