top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Har vi en framtid tillsammans

FRÅGA TOR OCH HANNA:

En man har börjat att ta kontakt igen. Vi hade ihop det en kort period men nu verkar det som om han vill försöka igen, hur skulle det gå för oss om vi försöker igen.


Ni kompletterar varandra bra samtidigt som det finns spänningar som sporrar.

Svar: Det skulle gå oväntat bra och i år är ett bra år att inleda en relation under eftersom ni, särskilt under hösten, skulle få en riktigt bra kontakt. Om ni inleder en relation kommer han vilja att den leder någonstans ganska fort (han kommer vilja flytta ihop redan under vintern eller nästa vår). Ni har båda mognat och även om ni är samma människor så kommer de saker som attraherar ha växt och de som inte var så bra ha lugnat ner sig. Ni kommer helt enkelt att hitta varandra lättare den här gången.

Ni är födda i opposition till varandras tecken och det gör at ni kompletterar varandra bra och då just era tecken båda är resonerande tecken innebär det att det enda som kan bli lite krångligt är att ni ibland vill försäkra er om att den andra delar era åsikter innan ni genomför något vilket innebär att bra idéer ibland inte blir genomförda eftersom ni tror att den andre inte gillar dem lika mycket som ni själva.

En väldigt ärlig kommunikation är viktigare än bra kompromisser så länge ni båda känner er bekväma med att säga vad ni vill och tycker kommer det här att kunna gå riktigt bra.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page