top of page
  • Skribentens bildTor

Har jag hittat min Soulmate???

FRÅGA TOR OCH HANNA

Är min "vän" den rätta för mig? Soulmate? Om så är fallet, blir det bra för oss?

Knasbubbla


Satsa på det - du har allt att vinna

Svar: Jag kan förstå varför du frågar för det finns massor som binder er samman och som med så mycket som är så starkt kopplat till varandra så är det inte allt som känns klockrent eller enkelt.

Jag hade tänkt börja som jag oftast gör med att påpeka det som INTE är lika och det som INTE är enkelt för att sedan avsluta med det som förenar men i ditt fall tänker jag gå mer rakt på sak.

Du kommer ångra dig om du inte satsar på din ”vän”. Ni har starkare band mellan er än de flesta ens kan hoppas på och ni klickar på så många olika områden, Personlighet, vad ni reagerar på, sexuellt, romantiskt… Ni är precis så lika att ni alltid kommer hitta sätt att nå fram till varandra och ännu viktigare uppskatta och ”förstå” den andre och ni är precis så olika att det alltid kommer finnas friktion mellan er och friktion är bra för ”bara” rena samförstånd och ren samsyn blir alltid gråare med tiden. Det är när man övervinner saker tillsammans som man växer tillsammans och det finns områden (främst hur ni ser på framtiden och vad ni oroar er för) ni troligen aldrig kommer komma helt i mål med. Men det är de udda fåglarna i er relation och det som kommer hjälpa till att hålla förhållandet fräscht.

Jag tror att din upplevelse av ert förhållande bäst går att beskriva som: Lycklig och tillfredsställd men aldrig helt nöjd.

Det finns alltid risker med att satsa och sträcka sig in i något nytt men det är en liten risk i det här fallet och det är definitivt värt att ta den.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page