top of page
  • Skribentens bildTor

Han var tre olika personer

Jag drömde att en person i själva verket var tre personer! Detta tycker jag var så lustigt att jag måste fråga vad det kan betyda. Detta var vad jag drömde: Jag var på ute på landet på ett slags läger med mitt jobb. Överallt var mina jobbarkompisar. Min pojkvän var också där och även en av mina bästa killkompisar. Han var dock tre personer. Hur detta gick ihop förklarades noggrant för mig. Han bestod av tre dvärgar i olika storlekar. Den längsta var kanske 1,6 meter, mellandvärgen 1,4 och den minsta kanske 1,3. Det förklarades att när alla tre personer var på samma ställe bildade de en enhet som var min kompis. Men om man umgicks med endast en av dvärgarna var det lika mycket en hel person som denna enhet. Det fanns alltså inte mindre eller mer person. Denna person kan alltså med lätthet vara på olika platser samtidigt. Den minsta dvärgen var road av att jag blev så förvirrad av detta. Han gillade att gömma sig för mig och plötsligt titta fram och överraska mig. Jag drömde att jag tyckte detta var lite konstigt. Men det ändå kändes väldigt bra att umgås med min kompis, vad han än bestod av. Det låg dock en liten obehaglig stämning över hela läger helgen som var på landet. Plötsligt blev det morgon och jag skulle köra min pojkväns bil på vägen intill. Det var väldigt brant och plötsligt flög bilen i luften och landade med en smäll. Den blev totalförstörd men jag själv klarade mig utan en skråma. Jag upptäckte att jag istället stod bredvid och tittade på den kvaddade bilen. Det hela var dock väldigt läskigt och sorgligt. "s"Svar: Det här är en väldigt rak dröm med ett tydligt innehåll. Det du snappat upp är att det finns en oväntad spänning mellan din kompis och andra människor. Att hans beteende skiftar och att han döljer något för sin omgivning. Du tror att den "hemligheten" riskerar att förstöra er vänskap (bilkraschen) och att den också riskerar att förstöra ditt förhållande med din pojkvän

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page